Kvadratbox testar

Vego Bears

I butikernas godishyllor har jag börjat se att det börjar dyka upp allt fler veganska och organiska alternativ till det vanliga godiset som innehåller färgämnen och gelatin. Ett väldigt positivt drag av de företag som har valt att ge ut sådant godis och som också är väldigt gott. Är jag godissugen är just veganskt och organiskt godis det första jag letar efter. Lita på att jag blev glad då jag såg att Pressbyrån hade fått in variant jag inte sett tidigare som dessutom var på kampanjpris! Jag passade på att köpa två påsar, Sweet och Licorice.

Sweet består av mjuka nallar i olika färger som i sin tur har olika söta smaker. Min favorit är den mörka varianten, med smak av svart vinbär. Smakerna är ganska starka och markerande. Enda nackdelen med just ur denna påse var att godisbitarna blev ganska klibbiga i munnen och gärna fastnade i antingen tandköttet eller tänderna.

Licorice, eller lakrits, var inte alls klibbiga. Nallarna var också mjuka och smaken påminde om hostmedicin jag åt som barn som också hade smak av lakrits. Godiset smakade inte illa för det. Jag var istället lätt förvånad över hur pass gott godiset var.

Candy People, som är företaget bakom godiset, har gjort en väldigt god produkt. För tillfället verkar det som om Vego Bears endast säljs på Pressbyrån. Jag kommer antagligen köpa det vid tillfällen då jag reser.

Som slutkläm, jag tycker väldigt mycket om designen av motivet på förpackningen. Det är inte ofta jag känner mig lite glad av en godispåse och det blir jag av dessa båda.

  1. Funderar helt klart på att testa dessa..
    Ser redigt goda ut 🙂

Kommentera

Tema av Anders Norén