2016 var året som de båda superhjältarna från DC Comics äntligen dök upp i en gemensam film – Batman V Superman, Dawn of Justice. Batman och Superman (eller Läderlappen och Stålmannen som de hette en lång period i Sverige), spelade av Ben Affleck och Henry Cavill, gav varandra ett hårt möte. Dessvärre gjorde även filmens publik och kritiker detta. Den gick ändå så pass bra att Justice League ligger i produktion och tidigare i år släpptes solofilmen med Wonder Woman. BvS-filmen var ändå en storfilm och i samband med detta släpptes flera leksaker. Något jag tittade närmare på var Funkos Mystery Minis.

I Mystery Minis vet du inte vilken figur du kommer att få. De ligger i en så kallad blindbox. Enligt förpackningen kan en låda innehålla figurer som, förutom Batman och Superman, är Wonder Woman, Aquaman, Bruce Waynes betjänt Alfred och fler.

Efter att ha känt på flera lådors vikter, köpte jag två – en lättare och en tyngre. Den tyngre var jag säker på skulle innehålla en Batman och den lättare kanske en Alfred, en Bruce Wayne eller en Clark Kent. Eller kanske också en Wonder Woman. Det visade sig att jag skulle ha både rätt och fel.

Se Youtube-klippet för att se vad jag fick!